Запитайте у нас
Дякуємо, що скористались нашою формою контактів. Найближчим часом наш співробітник зв`яжеться з вами.
Введіть ваш Email - наші співробітники зв`яжуться з вами найближчим часом.
Передзвоніть мені
Дякуюємо Вам за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами
Записатись на прийом
Клініка Оксфорд Медікал
  • Передзвоніть мені
    Передзвоніть мені Введіть Ваше ім`я та номер телефону і наші співробітники з Вами зв`яжуться в самий найближчий час.
  • Записатись на прийом
    Записатись на прийом Оберіть клініку, введіть ваш номер телефону - наші співробітники зв`яжуться з вами найближчим часом.

Лазерні технології в проктології

30 .08. 2016

Найближчим часом у відділенні проктології клініки «Оксфорд Медікал Київ» будуть вводитися нові методики лазерного лікування проктологічних захворювань.

На воркшопі "Lasers in colorectal surgery", що проводився клінікою св. Єлизавети (Кьольн, Німеччина) в серпні цього року, Кузьменко Д. С., один з проктологів клініки «Оксфорд Медікал Київ», освоював новітні лазерні технології в лікуванні проктологічних захворювань для подальшого їх впровадження в нашій клініці.

Для проведення операцій використовується кращий з сучасних хірургічних лазерів - Biolitec, виробництва німецького концерну Biolitec AG - найбільшого в світі і найбільш відомого виробника медичної лазерної техніки.

За допомогою лазера проводиться лікування:

• геморою;
  • кісти куприка;
  • свищів та інших проктологічних проблем.

Лікарі проктологи нашої клініки постійно вдосконалюють свої навички і працюють на передовому обладнанні, що дозволяє позбутися від проктологічних хвороб швидко і ефективно.

Рейтинг сторінки:
9.94 з 10 , на підставі 28 голосів
Введіть Ваше ім'я Ім`я повинно містити тільки літери Введіть свій номер телефону Телефон надто короткий Введыть захистний код Введіть вірно захисний код Ви не заполнили поле "Повідомлення" Введіть свій e-mail Ви некоректно ввели свій e-mail Спасибо, наши менеджеры с вами свяжуться в ближайшее время