(044) 204 40 40
Замовити зворотній дзвінок
Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Відкриття нового відділення в клініці «Оксфорд Медікал Київ»

Отримати комплексну професійну консультацію лікаря-дерматолога, якісно діагностувати та проводити лікування шкірних захворювань тепер стало можливо й в «Оксфорд Медікал Київ»! Відділення дерматології оснащено всім необхідним обладнанням. Тут застосовують сучасні та унікальні методики діагностики та лікування дерматологічних захворювань.

У відділенні дерматології працюють досвідчені й уважні лікарі-дерматологи, які за допомогою спеціального обладнання проводять всі необхідні обстеження і застосовують комплексний підхід до лікування. Лікарі допоможуть боротися з такими серйозними захворюваннями шкіри як псоріаз, дерматит, екзема, запальні та грибкові захворювання, видалення бородавок, папілом, родимок, рання діагностика злоякісних новоутворень шкіри.

Також в медичному центрі «Оксфорд Медікал Київ» ведуть прийом суміжні фахівці. При необхідності є можливість отримати консультацію косметолога, терапевта, гінеколога, уролога чи іншого лікаря.

Відкладаючи консультацію дерматолога на далеке майбутнє, подумайте про те, що шкіра є найважливішим фактором, який формує зовнішній вигляд. Після ретельного огляду пацієнта наш фахівець визначить характер, причину, стадію захворювання і призначить найбільш ефективний курс лікування, а також проведе кваліфіковану консультацію і дасть рекомендації по догляду за шкірою.

Прийом ведеться анонімно, за попереднім записом, у зручний для Вас час, без черги.

Більш докладно про вартість і особливості ведення прийому у відділенні дерматології можна дізнатися за телефоном: (044) 204-40-40.


( Рейтинг: 0, голосів: 0 )


Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up