(044) 204 40 40
Замовити зворотній дзвінок
Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Малоінвазивні технології в урології

З 16 по 18 лютого 2011 пройшла ІІІ Всеукраїнська науково-практична урологічна конференція на тему «Малоінвазивні технології в урології». Відбувся захід вже за гарною традицією в місті Яремче (Івано-франківська обл.) в конференц-залі готелю «Карпати». У конференції взяли участь провідні урологи України та Росії, в тому числі й урологи-андрологи клініки «Оксфорд Медікал».

За рік, який відділяв цю конференцію від останньої, вчені збагатилися новими знаннями у сфері сучасного лікування урологічних захворювань та поділилися з учасниками заходу. Наукову програму конференції відкрили круглим столом, головною темою якого стала тема «Ендоскопічні методи хірургії в лікуванні захворювань сечового міхура». В ході конференції були заслухані доповіді провідних українських та закордонних фахівців в області урології на наступні теми: аблативні технології в онкоурології; роль лапароскопічної нефректомії в лікуванні пухлин нирок; рятувальні методи лікування при місцевому рецидиві раку передміхурової залози та інші.

Підбиваючи підсумки конференції «Малоінвазивні технології в урології», безумовно, наші учасники наголосили на необхідності проведення подібних наукових заходів, адже це допомагає не тільки поділитися знаннями, досвідом, а й об'єднати колег навколо актуальних питань урології з метою спільного вирішення проблем.


( Рейтинг: 4.91, голосів: 22 )


Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up