(044) 204 40 40
Замовити зворотній дзвінок
Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Інвізілайн в ортодонтії

Інвізілайн - сучасна альтернатива брекетів!

Мода на гарну посмішку буде жити завжди. І якщо природа не наділила людину бездоганними зубами, сучасна стоматологія може виправити цей недолік, і, як доводить практика, швидко, без зайвих проблем і непомітно для оточуючих.

Якщо Ви мрієте про красиву усмішку і рівні зуби, але вас бентежить носіння брекет-системи, можна скористатися найбільш прогресивною і сучасною методикою лікування аномалій зубних рядів і прикусу, заснованою на технології комп'ютерного моделювання - «Інвізілайн», яку використовують лікарі-стоматологи клініки «Оксфорд Медікал».

Ортодонтична система «Інвізілайн», розроблена Invisalign Technology, являє собою систему зручної знімної та практично непомітної апаратури (біополімер). «При проходженні ортодонтичного лікування з використанням зазначеної технології, - розповідає лікар-ортодонт клініки «Оксфорд Медікал», Бєлова Ганна Геннадіївна, - відбувається пересування зубів в необхідному напрямку завдяки корекції прозорими каппами. Перед початком лікування проводяться діагностичні дослідження (зліпки, рентгенівські знімки). Після обробки всіх цих даних, лікар розробляє індивідуальний план лікування. Зліпки відправляються в спеціалізовану лабораторію, де вони піддаються комп'ютерній обробці та моделювання. Після цього виготовляється серія кап (елайнерів), які й сприяють поступовому переміщенню зубів і постановці їх в правильну позицію».

Переваги лікування з використанням технології «Інвізілайн»:

  • висока естетика;

  • швидкість процесу вирівнювання (результати видимі вже через два тижні);

  • легкість у використанні;

  • комфортність носіння;

  • капи знімаються і не заважають чищенню зубів;

  • економія часу пацієнта (не доводиться витрачати багато часу на прийомі у лікаря).

Що стосується статистики, то можемо сказати, що технологія відмінно зарекомендувала себе на самому початку свого шляху. І ось вже понад 10 років допомагає як лікарям, так і пацієнтам в області виправлення прикусу. За ці 10 років ортодонтичну допомогу отримало близько одного мільйона осіб у всьому світі, а близько шістдесяти тисяч лікарів-ортодонтів у багатьох країнах є послідовниками цієї передової технології невидимої ортодонтії. Такі цифри говорять самі за себе, вони вражають і вражають.

Більш детальну інформацію про систему Invisalign Ви зможете дізнатися на консультації лікаря-ортодонта нашої клініки!


( Рейтинг: 0, голосів: 0 )


Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up