(044) 204 40 40
Замовити зворотній дзвінок
Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Підтяжка обличчя без операції в Києві

Підтяжка обличчя без операції в Києві в клініці «Оксфорд Медікал» є найбільш популярним напрямком відділення естетичної медицини. Інноваційні технології, з якими працюють провідні лікарі-косметологи всього світу, вже довели свою високу ефективність.

Що таке підтяжка обличчя без операції? Які її основні переваги перед пластичною хірургією та іншими методами омолодження? Як оновити шкірний покрив, повернути шкірі м'якість, сяйво, а також, як зберегти молодість та еластичність?

- Ірина Ігорівна, Ви, як провідний лікар-косметолог в Києві, розкажіть, що таке підтяжка обличчя без операції - Елос омолодження? І чи є це сьогодні найефективнішим безопераційним методом омолодження?

- Зовсім недавно на це питання не можна було відповісти однозначно. Першість в омолодження шкіри обличчя, «ділили» різні технології, такі як пластична операція, фотоомолоджування, лазерне шліфування, ультразвукове омолодження. Пластична хірургія - це дуже дієвий спосіб зняти з обличчя десяток-другий років. Але, на жаль, не всім він підходить через свою агресивність та побічні ефекти. До того ж вартість такого болісного задоволення дозволяє про пластичну хірургію тільки мріяти більшості жінок. 

Апаратна косметологія сьогодні дає нам великий вибір засобів омолодження. Елос омолодження - це, напевно, єдина розробка фізиків, біологів і медиків, яка поєднує в собі переваги всіх технологій відразу. Поєднання світлової енергії та струмів радіоволнового діапазону роблять Елос омолодження найефективнішою та наубільш делікатною методикою на сьогоднішній день, в тому числі й в провідних клініках міста Києва. 

Підтяжка обличчя без операцій - це новітня технологія омолодження, що поєднує одночасну дію оптичної та біполярної електричної енергії в різних поєднаннях і дозволяє отримати моментальні результати. Сьогодні лікарі провідних клінік естетичної медицини в усьому світі практикують саме безопераційні методики омолодження. Про Елос омолодження сьогодні можна почути відгуки всюди. Адже саме тоді, коли наша шкіра втрачає еластин і колаген, вона поступово втрачає і свою красу.

- З якими дефектами шкіри бореться процедура Елос омолодження?

- Елос-омолодження дає комплексний ефект омолодження шкіри: розгладження зморшок, безопераційна підтяжка обличчя, ліфтинг області овалу обличчя і шиї (овал обличчя підтягнути можна дуже швидко), омолодження шкіри обличчя, грудей і рук та навіть живота і сідниць. Також різні види пігментації, судинні зірочки, розтяжки та в'ялість шкіри - все це ще ніколи не долали настільки успішно. 

ELOS-омолодження оптимальне як для покращення стану зрілої шкіри у жінок і чоловіків, так і для профілактики старіння: почніть використовувати його з 20 років. Елос-омолодження - швидка і безболісна процедура, вона не несе будь-якої небезпеки, виключає травмування шкіри, має ефект накопичення. Шкіра оновлюється, стає м'якою і дивно свіжою. А найголовніше така підтяжка обличчя без операції не забирає Ваш дорогоцінний час, дозволяючи вести звичний спосіб життя, без вимушених зупинок на відновний період. При цьому результат можна порівняти з результатом після пластичної операції. Істотне покращення помітне вже після першої процедури. Шкіра оновлюється, стає м'якою і дивно свіжою, пори звужуються, жирність знижується.

- Які процедури, крім Елос омолодження, є альтернативними методами, які використовують в клініках естетичної медицини? Чи не могли б Ви провести невеликий порівняльний аналіз?

- Не секрет, що сьогодні салони краси пропонують безліч процедур і методів омолодження. Але, на жаль, не всі вони дарують очікуваний результат. Одна з найбільш відомих в Києві процедур - лазерне омолодження. Ця процедура дозволяє видалити поверхневий шар шкіри, розгладжуючи зморшки, рубці та шкірні новоутворення. Зморшки зникають, шкіра стає гладкою і молодою. Однак ця процедура не всім підходить, оскільки є досить агресивною і вимагає реабілітаційного періоду до 1-1,5 місяців і присутності в стаціонарі. 

Ще один відомий метод - це ультразвукове омолодження. Це безболісна процедура для очищення, вирівнювання контуру обличчя. Ультразвук активізує окислювально-відновні процеси, сприяє утворенню колагену та еластину, виконує функцію невеликого масажу на клітинному рівні, усуває дрібні косметичні дефекти шкіри, але не розгладжує глибокі зморшки та не дає бажаного ефекту омолодження.

Одними з найбільш популярних процедур є й ін'єкційні методики, що застосовуються для омолодження та оздоровлення шкіри. Провідні клініки естетичної медицини в Києві пропонують уколи краси, а також такі процедури, як біоревіталізація, мезотерапія, контурна пластика. Перевага даного методу полягає в тому, що його можна робити цілий рік, також ін'єкції виконують функцію «реабілітації» після хімічного і лазерного пілінгу. Ідеально підходять як жінкам, так і чоловікам, які бажають покращити зовнішній вигляд і текстуру шкіри. Даний метод приводить шкіру в тонус, але не прибирає глибокі зморшки.

- Підтяжка обличчя без операції - в Києві ця процедура користується чималим успіхом. Чи можна очікувати хороших результатів ліфтингу шкіри після однієї процедури Елос омолодження?

- Звичайно, людина бачить перший ефект омолодження через кілька днів після першої процедури. Продукція нового колагену та еластину, простимульована сеансом Елос-омолодження, проявиться лише через 4-5 тижнів. Досягнутий ефект необхідно закріплювати серією впливів від 4-х до 6-ти. Інтервал між процедурами повинен займати від 3 до 6 тижнів. Статистика покращення показників (дослідження медичної школи Корнельського університету США) показує, що загальна задоволеність пацієнтів від результату курсу процедур ЕЛОС омолодження - 92%

- Тепер багатьом, хто бажає позбутися від зморшок, але боїться лягати під ніж, стало зрозумілим, що підтяжка обличчя без операції в Києві - це не міф, а реальність. Розкажіть, будь ласка, нашим потенційним пацієнтам, чому їм варто звертатися саме в клініку «Оксфорд Медікал»?

- Медична клініка «Оксфорд Медікал» знає секрет досконалої гармонії здоров'я і краси. Естетична медицина об'єднує в собі можливості лікарів-косметологів і дерматологів - гармонійне перетворення зовнішнього вигляду формується саме завдяки їх спільним зусиллям. Апаратна косметологія, представлена ​​в клініці, допоможе назавжди забути проблеми з небажаними зморшками, пігментацією та іншими дефектами шкіри. Видалення родимок, бородавок проводиться на високотехнологічному обладнанні за допомогою технології Елос. Ін'єкції краси за допомогою препаратів Ботокс і Диспорт допоможуть розгладити перші зморшки і підтягнути овал обличчя.

Запишіться на прийом за телефоном (044) 204-40-40 і переконайтеся в тому, що лікар-косметолог, якому небайдуже Ваше здоров'я, проводить прийом в клініці «Оксфорд Медікал Київ».

Отримайте повну інформацію про можливості клініки та професійний підхід фахівців відділення косметології до обслуговування кожного пацієнта.


( Рейтинг: 0, голосів: 0 )


Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up