(044) 204 40 40
Замовити зворотній дзвінок
Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Стоматологи "Оксфорд Медікал" відвідали навчальний семінар Bicon

11 жовтня лікарі-стоматологи клініки "Оксфорд Медікал" відвідали семінар про імпланти Bicon, в рамках якого фахівці компанії ділилися з нашими лікарями новітніми розробками фірми Bicon.

Про імплантати Bicon

Дослідження, з яких беруть початок сучасні системи імплантації, були розпочаті в далекому 1968 році Томасом Дріскель з відділу медичних досліджень і розробок армії США. У 1974-му були вперше представлені імпланти з потовщеною підставою і кутові абатменти.

У 1975-му році Дріскель розробив імплант Synthodont - перший успішний, остеоінтегріруючий зубній імплант, який масово застосовувався для заміщення окремих зубів. Імплант являв собою цільну конструкцію, яка занурювалася в кістку повністю.

У 1981-му Дріскель представив імплант Titanodont, який володів тими ж властивостями, що і попередній, але виконувався з титанового сплаву.

Bicon спеціалізується на виробництві укорочених імплантів, що дозволяє імплантувати зуби пацієнтам з серйозним недоліком кісткової тканини.

Лікарі клініки «Оксфорд Медікал» завжди в курсі новітніх методик лікування та регулярно підвищують свою майстерність, щоб забезпечити вам медичну допомогу вищого класу.


( Рейтинг: 4.53, голосів: 30 )




Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up