(044) 204 40 40
Замовити зворотній дзвінок
Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Чутливість зубів: як з цим боротися

Останнім часом випадків звернення пацієнтів з проблемою чутливості зубів стає все більше. Кожна друга людина скаржиться на больову реакцію зубів на гарячу, холодну, кислу або надмірно солодку їжу або напої. Дуже часто рішення проблеми лежить на поверхні. Уміння правильно чистити зуби та правильне харчування - запорука здоров'я всього організму і зубів в тому числі.

З віком, частіше після 30 років, зубна емаль стає тоншою, вона пошкоджується від зовнішніх факторів або внаслідок шкідливих звичок. Якщо вчасно не звернути уваги на здоров'я своїх зубів, то гіперчутливість стане незворотним процесом. Стоншена та пошкоджена емаль не зможе захистити дентин (те, з чого складається зуб) від впливу зовнішніх факторів та, як наслідок, людина може навіть втратити зуб.

Лікування гіперчутливості зубів все ж є, але воно ефективне тільки на ранніх стадіях захворювання. Існує маса способів покриття зубної емалі або відкритого дентину спеціальними матеріалами. Але, якщо Ви не будете контролювати шкідливі звички та зловживатимете «некорисною» їжею, гіперчутливість знову повернеться. І пам'ятайте, будь-які стоматологічні проблеми повинен вирішувати тільки фахівець в умовах клініки, а самолікування або такі маніпуляції, як «домашнє відбілювання» шкодить здоров'ю Ваших зубів.

Звертайтеся в клініку «Оксфорд Медікал», і ми Вам обов'язково допоможемо.


( Рейтинг: 0, голосів: 0 )


Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up