(044) 204 40 40
Замовити зворотній дзвінок
Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Лазерне лікування зубів

Не секрет, що одним з найбільш ефективних сучасних методів лікування зубів є лазерне лікування. Саме лазер завдяки своїм стерилізуючим та бактерицидним властивостям дозволяє виконувати ряд процедур швидко, якісно та максимально безболісно для пацієнтів.

Сьогодні у випадках ендодонтичного лікування зубів (лікування кореневих каналів) лікарі-стоматологи клініки «Оксфорд Медікал» використовують інноваційний інструмент у світі стоматології - діодний лазер. Він призначений для роботи на м'яких тканинах і виконує широкий спектр завдань: чистка кореневих каналів, видалення вогнищ різних інфекцій, лікування пародонтиту, гінгівіту, пульпіту, періодонтиту тощо. Раніше всі ці процедури характеризувалися складним хірургічним втручанням, рясною кровотечею, необхідністю накладення швів. Лазер дозволяє проводити операції швидко і найбільш якісно. А при цьому процес загоєння досить швидкий і без ускладнень.

Для пацієнта це означає, що, по-перше, гарантована практично повна відсутність інфекції в каналі зуба, і надалі не розвинеться запальний процес. А, по-друге, за допомогою діодного лазера він може зберегти зуб, який раніше, за вироком інших лікарів, підлягав видаленню.


( Рейтинг: 4.68, голосів: 31 )


Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up