(044) 204 40 40
Замовити зворотній дзвінок
Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Майстер-клас з лапароскопічної хірургії

Проктологи клініки “Оксфорд Медікал Київ” відвідали майстер-клас з лапароскопічної хірургії.

У березні 2012 року ЛІСОД зібрав у своїх гостинних стінах лікарів-проктологів з усіх регіонів України для проведення майстер-класу «Сучасна хірургія колоректального раку». Будучи одним з найбільш поширених видів злоякісних пухлин травного тракту, дане захворювання входить в число тих, з якими часто стикається у своїй роботі лікар-проктолог. 

В якості майстер-класу, талановитий хірург лікарні Сергій Байдо провів лапароскопічну лівосторонню геміколектомію і лапароскопічну преперітональну пластику пахової грижі в прямому ефірі. Операція транслювалася на трьох моніторах в конференц-залі лікарні. Більше 70 гостей мали можливість спостерігати за ходом операції, а також коментувати все, що відбувається. По закінченню відео-трансляції відбулася презентація монографії «Рак ободової кишки» П. Царькова, голови відділення колопроктології та хірургії тазового дна в РНЦХ ім. Петровського. Доповідь стосувалася питань поетапного видалення злоякісних утворень, а також лімфодіссекціі.

Практика проведення подібних майстер-класів створює чудову можливість для обміну досвідом між фахівцями та ознайомлення з останніми досягненнями в області медицини. Клініка «Оксфорд Медікал» підтримує ініціативу своїх фахівців в прагненні до професійного вдосконалення. Лікарі проктологічного відділення нашої клініки, Кіндратішін Б.Т., Шевчун В.А., Шостак І.М. і Кравченко О.В., відвідали майстер-клас в ЛІСОД, що підтверджено сертифікатами.


( Рейтинг: 4.56, голосів: 32 )


Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up