(044) 204 40 40
Замовити зворотній дзвінок
Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Досягнення і проблеми в сучасній гінекології та акушерстві

29 вересня в Києві відбулася науково-практична конференція «Сучасні досягнення в акушерстві та гінекології на службі репродуктивного здоров'я сім'ї», на якій були присутні й лікарі-гінекологи клініки «Оксфорд Медікал». 

Актуальність науково-практичної конференції, її корисність підтвердилися великою кількістю присутніх на ній лікарів акушерів-гінекологів, ендокринологів, перинатологів та репродуктологів з України та Росії. Основними темами, які висвітлювалися на конференції "Сучасні досягнення в акушерстві та гінекології на службі репродуктивного здоров'я сім'ї", стали:

  • досягнення допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ) та ефективність програм екстракорпорального запліднення (ЕКЗ);

  • невідкладні стани в акушерстві та гінекології;

  • фертилоскопія в обстеженні пацієнтів з безпліддям;

  • транспортні схеми в програмах ЕКЗ - співпраця акушерів-гінекологів та репродуктологів для досягнення кращих результатів.

Широко висвітлювалися питання про сучасний підхід до лікування безпліддя і виявлення його причин. Особливий інтерес представили доповіді головного акушера-гінеколога міста Москви, професора Марка Аркадійовича Курцер на теми: «невідкладні стани в акушерстві та гінекології», «сучасні досягнення допоміжних репродуктивних технологій - передімплантаційна генетична діагностика, вітрифікація ембріонів».

В цілому, проведення подібних заходів надає неоціненний вплив на розвиток акушерства, гінекології та перинатології, а також впровадження інноваційних методів та технологій.


( Рейтинг: 0, голосів: 0 )


Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up