(044) 204 40 40
Замовити зворотній дзвінок
Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Міжнародна науково-практична конференція для гінекологів

IV Міжнародна науково-практична конференція для гінекологів: Нові підходи в лікуванні акушерсько-гінекологічних патологій.

2 листопада 2011 року відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція, яка щорічно організовується Представництвом «Ріхтер Гедеон Нрт.» в Україні. Конференція, яка зібрала під одним дахом провідних акушерів-гінекологів з усіх регіонів України, висвітлювала інноваційні та актуальні методи в гінекології, сучасні препарати, нові підходи та можливості в лікуванні акушерсько-гінекологічних патологій.

Основними темами, які висвітлювалися на IV Міжнародній науково практичної конференції, стали:

  • Міждисциплінарні підходи до діагностики та корекції патологічних станів в акушерсько-гінекологічній практиці;

  • Взаємозв'язок між лікарями різних спеціальностей або міждисциплінарний підхід в лікуванні різних акушерсько-гінекологічних патологій.

  • Підготовка жінки до планованої вагітності: консультування психолога перед зачаттям дитини, ретельне вивчення особистого анамнезу, сімейного анамнезу, інформації про репродуктивне і сексуальне здоров'я;

  • Організація гінекологічної допомоги населенню.

Питання збереження репродуктивного здоров'я жінки були висвітлені в прикінцевому блоці конференції. Зокрема, це профілактика гінекологічних захворювань, раннє виявлення та лікування гінекологічних захворювань, реабілітаційні заходи після перерваних вагітностей (мимовільні або медичні переривання, позаматкова вагітність), планування сім'ї (застосування оральних контрацептивів при плануванні вагітності).

В ході дискусії доповідачі відповіли на всі запитання учасників конференції, розібрали деякі клінічні випадки.


( Рейтинг: 0, голосів: 0 )


Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up