(044) 204 40 40
Замовити зворотній дзвінок
Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Beyond Polus Advanced – краща система відбілювання зубів

У стоматології клініки «Оксфорд Медікал Київ» з'явилася нова система професійного відбілювання зубів –Beyond II Whitening Accelerator.

Апарат досягає максимальної ефективності у відбілюванні зубів завдяки технології LightBridge, що забезпечує інтенсивний світловий потік від галогенового і LED (світлодіодного) джерел. Здатне проникати в тканину зуба світло, викликає процеси окислення та усунення пігментації емалі.

Beyond II Whitening Accelerator не тільки ефективніше, але й безпечніше аналогів завдяки технології фільтрації світла, що складається з десятків тисяч оптичних волокон, та відповідає за захист зубів від нагрівання та ультрафіолетового випромінювання.

В результаті відбілювання відбувається під безпечним впливом на зуби холодного блакитного світла та дозволяє ефективно вибілювати зуби в тих випадках, коли інші апарати безсилі.

Дізнатися детальну інформацію про відбілювання зубів системою Beyond II Whitening Accelerator або записатися на консультацію до стоматолога ви можете за телефоном (044) 204 40 40.


( Рейтинг: 0, голосів: 0 )


Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up